Thursday, May 19, 2011

Uita-te la FC Barcelona vs Manchester United Live Streaming meci de Champions League Online 28 mai 2011

Astăzi este 28 mai 2011, Manchester United se confruntă acum Barcelona pe 2011 UEFA Champions League Final de meci. Deci, vrei să Uita-te la Barcelona vs Real Madrid live streaming meci online? Yes.This Întrebarea este în mintea ta. Nu vă faceţi griji! Barcelona a mers la final după ce a învins Real Madrid, în timp ce Manchester United a învins Schalke meci interesant. Manchester United şi Barcelona vizita acum Wembley la data de Saturday 28 din mai pentru a scrie un nou capitol în istoria lor bogată - trecut sugerează nu vor fi puţine de a alege între them.So nu rataţi să Uita-te la FC Barcelona vs Manchester United Live Streaming Champions League online 28 mai 2011 de meci.


Manchester United şi Barcelona s-au întâlnit pe zece ocazii anterioare, castigand trei jocuri bucata de desen şi alte patru de la începutul rivalităţii lor în 1983-1984 Cupa Cupelor Cupa sfert de finala. Ei au, de asemenea întâlnit în două finale UEFA; deoparte de la Barcelona din 2009 triumf, de asemenea, au întâlnit în Cupa UEFA din 1991 Cupa Cupelor în finala Rotterdam când Unite fugit 2-1 câştigători - Sir Alex Ferguson este primul trofeu european, la Old Trafford. Fostul atacant Barça Mark Hughes a fost eroul Unite, de două ori bate portarul Carlos Busquets, tatăl lui Sergio.

Părţi s-au asociat în etapa a UEFA Champions League în 1994/95 şi 1998/99, desen trei jocuri cu Barcelona, ​​câştigătoare de altă parte, şi Regatul prevalat atunci când s-au întâlnit în 2007/08 semi-finala. Barcelona adoptate răsplată rapidă în ultima lor întâlnire la Roma, deşi ameninţător pentru Barça, nici o parte nu a câştigat vreodată back-to-back meetings.So cine va castiga acest meci final? Barcelona sau Real Madrid? Gandeste-te sau Uita-te la Manchester United FC Barcelona şi FC va coborî pe Wembley Stadium, Londra sâmbătă 28 mai fiecare încearcă să scrie un alt capitol în lunga lor şi bogată history.Watch FC Barcelona vs Manchester United Streaming Live Champions League Final de meci Online 28 mai 2011.

No comments:

Post a Comment